contact@pmz-srl.ro +40 771 197 559

Imprint

Editor

PMZ S.R.L.

Strada Paris 2A

300003 Timișoara

Romania

Telefon: +40 771 197 559

E-mail: contact@pmz-srl.ro


Numar de inregistrare: J35/4515/2018

C.U.I.: RO40296518

Jurisdicție: Timișoara


Răspunderea pentru conținut


Conținutul paginilor noastre a fost creat cu mare grijă. Cu toate acestea, pentru acuratețea, completitudinea și actualitatea conținutului nu putem garanta. În calitate de furnizor de servicii, suntem responsabili în conformitate cu § 7 Abs.1 TMG pentru conținutul propriu pe aceste părți în conformitate cu legile generale. În conformitate cu §§ 8 până la 10 TMG, cu toate acestea, noi, ca furnizor de servicii, nu suntem obligați să monitorizăm informațiile transmise sau stocate de terți sau să investigăm circumstanțele care indică o activitate ilegală. Obligațiile de eliminare sau de blocare a utilizării informațiilor în conformitate cu legislația generală rămân neschimbate. Cu toate acestea, răspunderea în acest sens este posibilă numai din momentul cunoașterii unei încălcări specifice. Dacă vom fi conștienți de astfel de încălcări, vom elimina imediat acest conținut.


Oferta noastră conține legături către site-uri web externe ale unor terțe părți, asupra căror conținuturi nu avem nici o influență. Prin urmare, nu ne putem asuma nicio răspundere pentru aceste conținuturi externe. Conținutul paginilor conectate este întotdeauna responsabilitatea furnizorului sau operatorului respectiv al paginilor. Paginile legate au fost verificate pentru posibile încălcări legale în momentul conectării. Conținutul ilegal nu a fost recunoscut la momentul legării. Un control permanent al acestor pagini este nerezonabilă, fără dovezi concrete ale unei încălcări. După notificarea încălcărilor, vom elimina imediat aceste linkuri.


Drepturi de autor


Conținutul și lucrările de pe aceste pagini create de operatorii de site-uri sunt supuse legislației germane privind drepturile de autor. Duplicarea, prelucrarea, distribuirea și orice fel de exploatare în afara limitelor drepturilor de autor necesită consimțământul scris al autorului sau creatorului respectiv. Descărcările și copiile acestui site sunt doar pentru uz privat, necomercial. În ceea ce privește conținutul care nu a fost creat de operator, sunt luate în considerare drepturile de autor ale unor terțe părți. În special, conținutul terților este identificat ca atare. Dacă descoperiti o încălcarea drepturilor de autor, vă rugăm să ne notificati. După notificarea încălcărilor, vom elimina imediat acest conținut.


Politica de confidențialitate


Utilizarea site-ului nostru este de obicei posibilă fără a furniza date cu caracter personal. În ceea ce privește datele noastre personale (de exemplu, numele, adresa sau adresele de e-mail), acestea se fac, în măsura posibilului, întotdeauna pe bază voluntara. Aceste date nu vor fi divulgate unor terțe părți fără consimțământul dvs. explicit. Rețineți că transmiterea de date prin Internet (de exemplu, în cazul comunicării prin e-mail) poate avea lacune de securitate. Nu este posibilă protecția completă a datelor prin terți. Utilizarea informațiilor de contact publicate de terți în scopul trimiterii materialelor publicitare și informațiilor nesolicitate este exclusă în mod expres. Operatorii paginilor își rezervă în mod expres dreptul de a iniția acțiuni în justiție în cazul unor informații promoționale nesolicitate, cum ar fi e-mailurile spam.